Endnu et år er gået og nye udfordringer kommer

Skrevet af Finn

Kære familie og gode venner

 I ønskes alle en rigtig glædelig jul, samt et godt og lykkebringende nytår.

Året 2009 og nu er ved at slutte, og det er vel ved den tid vi bør gør status over hvad der dog hændte i løbet af året, som nu pludselig slutter næsten før det fik begyndt—men sådan er det jo.

 Året har været præget af mange begivenheder, først på året blev det besluttet at jeg skulle opstille som kandidat til regionsrådet, hvilket har fyldt en væsentlig del af året—eller nærmere hele året frem til sidst i november, der var travlhed med kampagnen, som forløb glimrende og jeg fik et flot valg 1640 personlige stemmer—hvilket desværre kun var halvdelen af det som skulle til—men flot alligevel og tak til alle jer som stemte på mig og hjalp med kampagnen.

 Året 2009 var også året hvor vi flyttede endnu engang—forhåbentligt den sidste de næste mange år—jeg var helt overbevist om vi gjorde det rigtige da vi flyttede i den nye lejlighed i Solbjerg, men man kan altid blive klogere, Thomas og jeg egner os slet ikke til den form for lejlighed endnu , vi skal være i nærheden af natur og ro når vi har fri, og det har vi fået her i Åkjær . Det er vidunderligt med skov og dyr omkring os, og selv vores kat Tyson nyder freden herude, han er troligt flyttet  med og faldet godt til ro alle steder—men her kan man se han er mest veltilpas på sine gamle dage—han nærmer sig nu de 10 år.

Thomas startede på Teknisk Skole som Mediegrafikerelev i august, og det er jo lidt hårdt med lektier osv. men det værste for ham, er vel næsten, at der også er meget almen lærdom i undervisningen, og jeg kan kun være enig—emner som burde være almen viden og opdragelse bruges der uanede ressourcer på at undervise i—væsentligt  mere faglig uddannelse kunne være langt mere spændende, jeg tror faktisk mange falder fra faglige uddannelser alene på den baggrund.

Året 2009 var også året hvor Hanne og Søren flyttede sammen—først i hans gl. lejlighed i Viby, men her pr. 1. november fik de en total nyrenoveret 2 værelses lejlighed på Rørdamsvej i Viby. Det er virkeligt lækkert og de nyder det—lidt sært at Søren og Hanne er havnet i Viby, som var mit barndomsområde til jeg var 5-6 år og hele min fars barndom og ungdom var der.

Efter indflytningen blev vi inviteret til juleaften hos Søren og Hanne, de havde inviteret alle os forældre, men kun Hanne´s far, Lone og Thomas og jeg kommer, Hanne´s mor og hendes mand, og hendes søster kunne ikke komme da de skulle noget andet. Men jeg blev da helt stolt over de inviterede os, og ikke mindst at de har mod på—vi glædede os i alle tilfælde meget til den aften hos dem, og til deres store ros skal siges at det blev en meget vellykket og fin aften hos dem. Så bliver man da lidt stolt når ens børn er kommet så langt, at de overtager ens traditioner. 🙂

Ellers har jeg besluttet mig for, at nu må tiden være kommet hvor jeg begynder at nyde livet lidt mere end jeg har gjort. Så jeg vil ikke fremover være så aktiv mere i det foreningsmæssige, som har taget næsten alt min tid—ikke fordi jeg har været utilfreds med det, for jeg kan jo li det, men friheden til ikke at skulle noget er nu også herlig, og det har der været alt for lidt af—det har tit været et problem ikke at kunne noget man lige ser og høre pga. planlagte møder osv.

Det vil jeg prioritere meget højere her i fremtiden—Thomas siger godt nok, om jeg selv tror jeg kan det– og det kan jeg med sikkerhed sige, at det kan jeg. Jeg nyder at komme hjem og så bare lave mad, gøre rent, bage osv. og så ikke skulle noget som helst udover at gå udenfor og nyde naturen. Nu tænker i helt sikkert, at det rabler for ham den gamle, men nej det er velovervejet.

Kærlig hilsen
Thomas og Finn

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden