Et år i Coronaens tegn

Henry og farfar til hans 4 års fødselsdag
Henry og farfar til hans 4 års fødselsdag
Henry 4 år
Henry 4 år
på restaurant sammen
på restaurant sammen
Modelparken Egå - vi fik kørt noget tog
Modelparken Egå - vi fik kørt noget tog
Thomas og hans mor Svostrup kro - en hyggelig dag
Thomas og hans mor Svostrup kro - en hyggelig dag
Hygge hos Thomas mor i Østbirk
Hygge hos Thomas mor i Østbirk

Glædelig jul og godt nytår

Kære venner og familie, året 2020 rinder nu snart ud, og juleaften står for døren om få timer. Her er vi klar til en aften i Coronaens tegn – vi holder en stille og rolig juleaften hos Thomas mor, sammen med Thomas søster.

Forinden har vi lige været et smut forbi Tina og Søren, samt Henry for at aflevere lidt pakker og hygge lidt. Søren og Tina holder jul sammen med Tinas mor og Lone, men da Tinas mor er i den udsatte gruppe pga. lungesygdom så tages der hensyn så hun ikke smittes – derfor er vi også kørt inden hun ankommer, så vi ikke løber nogen risiko for smitte – vi fejler intet og har det udmærket, men ingen grund til at være for mange sammen i disse tider.

Ellers kan vi da vist godt sige, at 2020 bare er et år der hurtigst muligt skal forsvinde i glemslen, da det er så som så med de store positive oplevelser. Det meste af året har jo været præget af Corona, og vi har taget det alvorligt og ikke faret rundt omkring. Passet vores arbejde og oplevet lidt hist og her, næsten kun sammen med Thomas mor, som vi jo handler ind for og ellers sørger for hun har det bedst muligt (hun lider af pandelap demens) har været en tur med hende på Svostrup Kro i sommer, hvilket var hyggeligt.

Har selvfølgelig været en del sammen med vores dejlige barnebarn Henry, som vi slet ikke kan undvære, og han har jo nu en alder (4½ år), som gør at vi rigtig kan hygge os og have det mega sjovt, mor og far må så leve med vi opfører os, som komplet uansvarlige bedsteforældre – opdragelsen må forældrene klare, og det gør de også udmærket.

Et par småture er det også blevet til i løbet af året, men derudover er det nu mest det fantastisk gode naboskab der har fyldt mest her, lidt fællesspisning hen over sommeren og ellers den daglige snak i indkørslen eller hen og hækken – en uvurderlig positiv ting i hverdagen.

Rent arbejdsmæssigt fortsætter jeg jo lidt endnu, dog kun 4 dage om ugen sådan ca., jeg nyder stadig jobbet og omgangen med passagerer og kolleger, og er umanerlig tilfreds når alt fungerer som planlagt – Kollektiv trafik skal bare køre efter en snor planmæssigt og helst uden forsinkelser, som vi er skyld i – og her er vi jo bare gode, næsten 100 % af kørslen gennemføres planmæssigt – dog kan der være materielfejl (hvilket er sjældent) eller fejl på overkørsler eller andet, men det er faktisk minimeret meget det seneste år.

Så har den 6. januar 2021 starter jeg på det 46 tyvende år i kollektiv trafiks tjeneste, så miljøskadet er jeg helt sikkert, og jeg tåler absolut ingen slendrian, som kun går ud over passagerne – elsker jobbet når alt kører efter en snor sammen med mine fantastiske gode kolleger.

Når vi nu må leve med Corona, så syntes jeg faktisk at regering, sundhedsmyndigheder osv. har klaret opgaven fantastisk godt, de har fulgt op, og taget initiativer til nedlukninger, lukket og igen og nu igen nedlukket en stor del, hvor smittespredning kan opstå eller opstår – langt størstedelen af tiltagene med alle partiers opbakning, men der har også været politisk fnidder omkring enkelte dele, hvilket har været ærgerligt.

Men ellers kæmpe ros til alle parter for et utrætteligt arbejde for, at vi alle kan slippe lettest muligt igen pandemien.

Glædelig jul og godt nytår til jer alle.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden