Søren student juni 2007 - her sammen med hans mor Lone og jeg umiddelbart efter studenterhuer er sat på hovedet af hans kæreste Hanne

Søren student juni 2007 - her sammen med hans mor Lone og jeg umiddelbart efter studenterhuer er sat på hovedet af hans kæreste Hanne

Store ændringer i mit liv i denne periode

Maj 2009:

Flytning til Aakjær: Nu må det vist være på tide at få opdateret siden . Her i Solbjerg går det over stok og sten. Vi er ved at være klar til at flytte endnu engang - ikke fordi vi nyder det - tværtimod er der vel ikke noget værre. Men Thomas og jeg savner en lille plet hvor vi kan sidde i haven alene eller sammen med familie og venner. Det kniber det gevaldigt med her midt i Solbjerg by, hvor også larmen fra Hovedgaden er på højde med rådhuspladsen i Århus og København. Vi regner helt bestemt med at være flyttet inden for de næste 14 dage.
Regionskandidat: En stor del af foråret/vinteren er gået med det politiske arbejde - Jeg blev opfordret til at stille op som regionskandidat omkring nytår, og jeg tog imod tilbuddet.
Derudover har der været et par kandidatmøder omkring valgplakater, foto og foldere osv., med deadline her den 15. maj, men nu er alt så på plads og sommeren kan nydes - når den altså engang kommer og vi er kommet på plads i Åkjær, som ligger mellem Odder og Horsens. 

Derudover har der været lidt familie halløj, dog har vi netop idag sagt nej til at deltage i vores årlige familietræf, da flytteplaner og kasser står højt på dagsordenen, men vi får vel tid til det i løbet af someren når alt er på plads i vores nye hjem.

Søren knokler løs med hans læreruddannelse og er netop klar til sin første eksamen i morgen (18. maj) jeg er helt sikker på det nok skal gå godt, da han går op i det med liv og sjæl - dejligt han er så engageret i sine studier og hans praktikperioder ude på Rosenvangskolen i Viby har gået godt.

Så til slut herfra kun GOD SOMMER TIL JER ALLE

________________________________________________________________

Juli 2008

Søren student: Sommeren er over os, og her i Solbjerg keder vi os ikke. Søren blev student den 24. juni med fine afsluttende karakterer han fik 13 i religion og 10 i geografi, så stolt var han og ikke mindst vi forældre - det er mega flot når man tænker på at han selv har måttet lære alt, vi har ikke været til stor hjælp, da vi jo aldrig fik den mulighed for at gå på gymnasiet.

På dagen var vi ude at spise med hans mor og bedsteforældre og det blev en vældig hyggelig aften.
Nu afventer jeg og Thomas så kun at hele klassen kommer forbi os i morgen aften kl. 19 ca. - vi må nok regne med at de ikke er helt sikre på benene men mon ikke de klarer skærene de små "stakler".

Søren´s plan efterfølgede er at han søger optagelse på lærerseminariet efter sommerferien, og vi krydser fingre for lykkes.

Thomas har netop været med i en lille kortfilm, som hedder Verdensmesteren og omhandler en fars urimelige forventninger til sin søn omkring sportspræstationer - en lille sjov film med et alvorligt emne, Vi har netop i aften været til "gallaforestilling" hvor den og en del andre kortfilm blev vist. I andre kan  snart finde den på Youtube hvor den vil blive lagt ud.

Men ellers glæder vi os til ferien i campingvogn ved Balaton søen hvor vi skal campere sammen med Kim og Jane og deres børn i 12 dage  - det bliver lidt spændende at køre så langt ca. 1500 km. men vi snupper en overnatning på vej derned.

________________________________________________________________

Marts 2008

Foråret nærmer sig - forhåbentligt!! for det har i og for sig været en kedelig vinter, hvis man da kan kalde det vinter, for vejret har vel næsten været  det samme siden 1. september - regn og blæst evig og altid. Nu må vi så bare håbe solen ikke helt har forladt os, vi må  i alle tilfælde have en del solstråler tilgode.

Her i Solbjerg, går vi og hygger os med både det ene og andet. Som jeg skrev i forrige Nyhedsbrev, så ville jeg holde som formand i partiet på lokalt plan og i kredsen - men jeg blev opfordret til at fortsætte i Solbjerg- Mårslet hvilket jeg så ret hurtigt bestemte mig for at gøre.

I  de sidste par måneder har vi besøgt familie og venner, Vi var oppe ved Elsebeth og Poul Erik omkring Elsebeth´s fødselsdag i januar, og så har vi besøgt Far og Anny, og for kort tid siden var vi på besøg hos Thomas mor i Lund ved Horsens.
Jeg ved ikke helt hvad det er der sker, men vi har fået en mani med at forlade vores gæster sådan midt på natten ved 3-4 tiden eller endnu senere- tiden flyver bare afsted og vi hygger os og det tror jeg faktisk også på vores værter gør. Hvis ikke havde de forhåbentligt smidt os ud.

Søren flyttede i ny lejlighed i Viby den 1. februar, så vi legede lige flyttemænd endnu engang.
Det er en rigtig lækker 1. værelses lejlighed med seperat køkken og med plads til en ordentlig seng i en separat del af stuen adskilt af et forhæng. Til Sørens store ros skal siges han er rigtig god til at indrette sig lækkert og hyggeligt. Han har forøvrigt fået sig en ny kæreste Hanne fra Øster Lindet ved Vejen - en rigtig sød og dejlig pige.

Søren blev jo 20 år her den 3. marts og vi var alle ude at spise sammen i Århus, en rigtig hyggelig aften med god mad og hygge sammen.

________________________________________________________________

Nytår 2007:

Østergårdsvej 292: December måned blev brugt til at komme på plads i vores nye lejlighed i Solbjerg.
Det er lækkert at flytte ind i en helt ny lejlighed og både Thomas og mine egne ting er nu på plads, og vi har fået indkøbt et fint reolsystem til værelset ovenpå så vi kunne få alle Thomas bøger, videofilm og andet på plads. Værelset skal/kan også bruges som gæsteværelse når altså lige vi får indkøbt en gæsteseng.

Vi nyder begge at vi har fået hver vores kontor hvor vi kan have alt vores grej og sidde stille og roligt og arbejde. Thomas er ikke helt på plads med sine ting endnu, men det kommer og måske skal vi hen af vejen se på lidt andet reol/skabe til hans kontor.

Tyson (katten) har vænnet sig til vores nye hjem, men han kom først ud her lige før nytår hvilket ikke passede ham, da han altid har været vant til at kunne komme og gå som det passede ham, men efter den ene måneds indespærring turde vi godt lukke ham ud igen og det fungerer fint nu, og han er blevet glad/kæle igen.

Søren gymnasieklasse holdt julefrokost her - 15 unge i en spritny  lejlighed og vel og mærke 15 unge som ingen andre forældre turde lukke ind pga. af deres opførsel.
Thomas og jeg turde godt og selvom de larmede en del, så kan det kun siges til deres ros at intet var ødelagt og de var utrolig søde og alt forløb fint og både de og vi hyggede os, og efter endt oprydning om natten konstaterede vi at der kun var gået 3 snapseglas a 1,25 i stykker - så det var flot gået, og de skal være hjertelig velkommen igen.

Juleaften holdte vi ved Thomas søster i Ulstrup, da jeg først sluttede min vagt kl. 17.30, det var vældigt hyggeligt og vi kom først hjem kl. 5 om morgenen, hvorefter vi 1. juledag var til julefrokost i Randers hos Vibeke kl. 13 hvilket også var hyggeligt.

2. juledag og frem til den 29. december var jeg så på arbejde igen om morgenen selvom det var lidt hårdt, men derefter havde jeg så fri frem til den 3. januar så lidt fri fik man da. I de dage nåede vi besøg hos far og Anny og Nytårsaften hos Kim og Jane og så smuttede jeg en tur ned til moster Dagmar i Kibæk den 2. januar mens Thomas var på arbejde.

Så her i januar trænger vi bare til fred og ro til at nyde vores lejlighed


Hvad med om vi alle her i 2008 besluttede os for bare at være sunde fornuftige mennesker, som jo godt selv ved hvordan vi vil leve og behandles, og ikke mindst behandle andre uden hjælp fra diverse medier og deres reklamer, I bund og grund tror jeg rent faktisk TV mediet er med til at ødelægge et hvert menneske og skabe behov der ikke eksisterer i os. Prøv at sluk bare en uge.

GODT NYTÅR TIL JER ALLE 


________________________________________________________________ 


November 2007

Hurra så flytter Thomas og jeg i en helt ny lejlighed på 141 m2 i Solbjerg den 1. december, det bliver vidunderligt når vi sammen skal indrette os med vores ting. Vi er så småt begyndt at gøre klar til flytning, vi har nu fået målt vinduer op så vi kan begynde at se på lameller i stuen og plisse på værelserne. Her de nærmeste dage begynder jeg at flytte mine værksteds ting over i et udhus som medfølger, og som jeg ser det kan jeg godt have alt mit skrammel der. Resten flytter vi derover (der er kun 150 m fra hvor jeg bor nu og til den nye lejlighed) men det tager nok lidt tid inden alle Thomas ting er kommet ind i vores nye hjem for hans ting er spredt lidt rundt i landet, noget hos hans søster, andet opmagasineret og det mest nødvendige er her hos mig nu.

Men bortset fra vores flytteplaner, så har de sidste 3 ugers tid gået med valgkamp og arbejde nærmest nat og dag, og vi var godt smadret efter en hård valgkamp, men hvad gør det når Anne-Marie Meldgaard blev genvalgt på trods af vi ikke fik væltet en regering som skaber større og større ulighed i samfundet og hvor alle er nervøse for deres egen økonomi, og kun tænker på afdragsfrie lån og parcelhusprisernes himmelflugt de seneste år, som har gjort at en del danskere er blevet rige, mens andre i lejeboliger kun har mærket takststigninger- Vi lever efterhånden i et vildt stresset samfund hvor egoismen desværre har fået overtaget, ord som medmenneskelighed og troværdighed er blevet meget umoderne ord.

Men på trods af det glæder Thomas og jeg os til at flytte og gider såment ikke beskæftige os med den slags mennesker hvis hverdag er præget af deres egne fortrædeligheder.


________________________________________________________________ 

August 2007

Så kom årets højdepunkt FERIE - puha hvor jeg trænger til det - kan slet ikke huske hvordan det det føles. Sidst jeg holdt ferie var i juli 2006, og det var vel ikke den ideelle ferie, da jeg jo dengang var ved at skifte job fra Århus Sporveje og til Arriva Odder, som nu desværre er blevet til Veolia Odder og for at det ikke skal være løgn har så har Veolia trukket sig ud af Danmark og har med udgangen af august solgte butikken til Arriva - hvem sagde forvirret, men sådan er det når kapitalejerne ikke syntes der er penge nok i kollektiv trafik i Danmark - præcis det vi hele tiden har advaret imod, og chaufførerne bliver presset mere og mere, og vi er nu i den situation at der konstant mangler 6-8 mand hver eneste dag. Så igennem hele juli måned har mange af os kørt mellem 40 og 50 timer om ugen for at få skidtet til at hænge nogenlunde sammen.

Men ellers har sommeren for mig også været en mega positiv oplevelse - for jeg har mødt jordens mest dejlige fyr, som jeg har kendt via mail kontakt et par år. Han og jeg kender til hinandens holdninger omkring hvordan man skal respektere hinandens forskelligheder og være ordentlige ved hinanden - ting vi måske ikke altid oplevede i vores tidligere forhold. Vi har alle brug for at være selvstændige mennesker og blive respekteret som dem vi nu engang er.

Jeg håber vildt meget på, at jeg sammen med ham hen af vejen kunne få meget mere sammen - og nej i får ikke at vide hvem han er endnu, men det håber jeg helt sikkert på i får.

Så på trods af arbejdspres her og der, så opvejer mit venskab/håber på meget mere alt det andet - så alt i alt er sommeren 2007 positiv

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden