Sommerferien er næsten slut

Vi nyder det i Aakjær

Friheden findes i Aakjær

Sommeren nyder vi her i Aakjær, hvor freden og idyllen er ubeskrivelig. Thomas og jeg har nydt denne sommer her i vores nye hjem med skoven og markerne som nærmeste nabo.

Efter en veloverstået flytning hvor vi meget hurtigt kom på plads, så har vi nydt den fred og ro der hersker herude. Det er lækkert at stå op om morgenen og se Fiskehejren stå midt på græsarealerne og spejde efter småfisk i vores bæk. (de største fisk vi har obeserveret er nu kun Hundestejlere). Tyson vores kat nyder fuldt ud at gå rundt herude og han virker mere rolig og afslappet her.

Vi har her i sommerferien været i Sommerhus i Ebeltoft en uge sammen med en af Thomas gl. klassekammerater Jane, som nu bor i Oslo - hvorfor ved vi egentlig ikke - for som Hanne ( Sørens kæreste) sagde så er det jo som at være i sommerhus når man er her.

De sidste par uger er gået med diverse familiebsøg mest i Thomas familie - fødselsdage osv., men i denne uge nåede vi også at besøge min moster Dagmar i Kibæk, dejligt som altid - det er som at vende hjem når man besøger hende. Vi fik selvfølgelig nogle få planter med hjem fra haven - og specielt fik jeg en afligger af den Kaprifolie som mor havde på begge sider af trappen ved fordøren - Dagmar havde fået den for mange år siden, og nu lever en afligger så videre her i Aakjær.

Men ellers kalder arbejdet igen og så skal jeg igang med den egentlige valgkamp her i efteråret - brochurer og valgplakater er på plads, så nu skal jeg bare lige have overbevist en hel masse mennesker i region Midtjylland, at jeg kan løfte opgaven som regionsrådsmedlem fra december måned.

Thomas blev jo arbejdsløs den 1. juni, men han opnåede heldigvis kun at være i det rædselsfulde system i 5 uger inden han blev optaget på uddannelsen Mediegrafiker fra den 3. august - en 4 årig uddannelse. Det er han og jeg utrolig glade for at han fik mulighed for, da det er inden for det felt han gerne vil arbejde. Det ville have været glædeligt hvis det var A-kassesystemet der sendte ledige på uddannelse, inden for det område som folk ønsker sig, i stedet for de "tåbekurser" man sender ledige på - kurser som absolut ikke fører til job men alene virker demotiverende på de ledige.
Thomas søgte selv optagelse på kurset, og efter optagelses prøven blev han tilbudt uddannelsen.

Så alt i alt nyder vi det, og som i kan se på fotoet så er der lige nu mange frøer i haven - og når man ikke lukker dørene også inde i stuen. Mosegrise findes der også her, og Tysom kom for nogen tid slæbende med en levende Mosegris ind i køkkenet, og der gik lidt tid inden den var ude igen - sådan er livet her ude i naturen. 

Hvis i vil nyde naturen og livet her i Aakjær så er i hjertelig velkommen.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden