Julehilsen til jer alle fra mig

Vores hus i Hundslund, alt er på plads og julelysene er tændt, småkagerne bagt så vi er så klar til Jul og Nytår
Vores hus i Hundslund, alt er på plads og julelysene er tændt, småkagerne bagt så vi er så klar til Jul og Nytår
Henry's første jul vi glæder os
Henry's første jul vi glæder os
Søren og Tina´s første juletræ - nu som familie med barn - herligt husker det som det var i går - nå det er nu altså 28 år siden jeg stod på stigen og satte stjernen på.
Søren og Tina´s første juletræ - nu som familie med barn - herligt husker det som det var i går - nå det er nu altså 28 år siden jeg stod på stigen og satte stjernen på.
Far og Anny fra vores sommertur.
Far og Anny fra vores sommertur.
Gårdspladsen, vores runde stenbord er pyntet op med mølle, gran og nisser som altid, nu bare i Hundslund
Gårdspladsen, vores runde stenbord er pyntet op med mølle, gran og nisser som altid, nu bare i Hundslund

 

Hundslund den 24. december 2016

Kære alle

I ønskes en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår – det er jo altid de indledende ord i en jule- og nytårshilsen, det er jo mit og andres håb for både julen og det ny år vi ser frem til. MEN er disse ord ikke lidt af en floskel, når man som jeg i en alder af snart 64 år må indse at det ny år og ikke mindst det gamle som udrinder jo ikke altid har været den rene lykke for alle her på kloden.

For reelt set sker der absolut ingen ændringer i hverken fordelingen af rigdommene eller mindre krige som reelt er nogle magthaveres magtbegær på globalt plan.

MEN alligevel vil jeg dog påstå at jeg har et lykkeligt liv og et liv som jeg ønsker det. Jeg er beriget med en dejlig familie og skønne kolleger og et job som jeg stadig kan lide – jeg er tillidsmand for mine kolleger og bliver involveret i de tosserier som der nu kan opstå i den forbindelse, for vi er jo trods alt kun mennesker og vi laver alle tåbeligheder og fejl, ikke fordi vi ønsker det men fordi vi som mennesker ikke er ufejlbarlige, så derfor er LIVET JO SÅ SKØNT.

Mit helt nære liv i 2016 har jo som sædvanlig været dejligt sammen med Thomas og de oplevelser vi har haft sammen i løbet af året. Vi har været på lidt ferie i både Berlin og Alanya i Tyrkiet hvilket altid er inspirerende og skønt selvom begge steder efterfølgende er blevet udsat for terrorismens ondskab. Men når man ser på de helt almindelige mennesker begge steder så er alle jo både utrolig flinke og dejlige mennesker og berigende for os.

Året 2016 var også året hvor jeg fik den lykkelige oplevelse at blive farfar i maj til herlige lille Henry som jo er endnu et vidunder på denne klode, og man oplever igen barndommens glæde og genkendelse i det ny liv som min søn Søren og min dejlige svigedatter Tina nu skal opdrage til at blive et rigtigt godt menneske som både skal være social og være respektfuld over for andre. Vi skal her juleaften fejre julen sammen med dem, og det bliver deres første rigtige jul som familie med barn, og jeg ved forventningens glæde er mega stor – husker selv hvordan det var da Søren’s første juleaften løb af stablen.

Her sidst på året – for kun 14 dage siden flyttede Thomas og jeg i ”nyt” hus i Hundslund, hvilket var en pludselig indskydelse da en ansat på Åkær Gods havde sit hus til salg og foreslog om det ikke var noget for os, og da så banken også var med på ideen ja så gik det jo ret hurtigt, og vi har ikke fortrudt, nu er vi herre i eget hus – MEN som jeg driller Thomas med så følger de regler med der var i Åkær – bilerne skal parkeres korrekt, græsset skal slåes om torsdagen, indkørslen rives hver fredag og huset skal været malet hvert år inden 15. maj – i og for sig fornuftige regler så tingene er i orden. Vi har været glade for at bo  i Åkær tæt på både dyr og skov, og vil se tilbage på den tid med glæde. Vores naboer har taget godt imod os, og vi har fået velkomstgaver fra flere, så det tegner jo virkeligt godt - enten er rygterne løbet i forvejen eller så kender de os ikke endnu, det må komme an på en prøve.

Nytårsaften holdes sammen med nogle gode kolleger hos min kollega Inge-Lise, så det skal nok blive hyggeligt, og det ender jo nok som det plejer med at vi ikke er til at drive hjem når vi først er kommet ud.

Rigtigt glædelig jul og godt nytår til jer alle – skulle hilse fra far og Anny som vi besøgte torsdag og det var mega hyggeligt som altid selvom de jo ikke springer så meget rundt mere i en alder af næsten 85 og godt 80 år.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden