Nu er det vist på tide, at få opdateret hjemmesiden – jeg kom til at se det seneste nyhedsbrev er fra vinteren i Aakjær, den må da vist siges at være ovre. Vi sidder her i varmen og hygger os mens sommerferien nærmer sig med hastige skridt – den starter om præcis en uge. Jeg har optaget et lille videoklip med kameraet en tidlig morgen ved 5.30 tiden af et rådyr, som troligt kommer hver morgen ca. 5.30 og går rundt lige udenfor vores vinduer.

Hvad er så hændt for os de sidste måneder, jo Thomas er blevet færdigt med sit grundforløb som Mediegrafiker og leder nu med lys og lygte efter en praktikplads – hvis det ikke falder på plads meget snart, så starter han op i skolepraktik til september. Grundforløbet og ikke mindst de opgaver og eksamen har været en prøvelse – men trods alt bestod Thomas med rimeligt fine karakterer.

Ellers har vi nydt livet her, og der har været en del familiesammenkomster her i foråret. Gitte´s søn Jonas blev konfirmeret og min søster Annie blev 50 den 2. juni. og vi har været på besøg hos far og Anny, Dagmar samt Thomas mor og søster. Her i sommerferien skal vi en tur op til Elsebeth og Poul Erik og så skal vi en tur op til far og Anny på campingpladsen i Udbyhøj.

Thomas og hans fætter og kusine holdt den 19. juni en fælles 40 års fødselsdag da de alle her i løbet af året bliver eller er blevet 40 år – Thomas bliver 40 den 31. oktober. Det var en rigtig god fest med 78 gæster som alle var i et fantastisk godt humør - Festen blev holdt i lokaler på Odder Friskole.  I forbindelse med festen var der selvfølgelig en del planlægning og indkøb, men vi huskede alt og maden var rigtig god og alle hyggede sig og da jeg gik i seng næste morgen ved 7 tiden fortsatte Thomas og hans søster og vores nabo Kjeld her i huset – da Thomas ikke ville i seng når vi skulle ind og rydde det sidste op ved middagstid.

Derudover har vi begge for første gang været til Roskilde Festival - dog kun en enkelt dag og med et helt bestemt formål – vi skulle høre og se Prince når han nu optrådte i Danmark, som det eneste sted i norden. Det var en fantastisk oplevelse og Prince var i et sprudlende humør og hans musik lød fantastisk og vejret var også fantastisk – en lunefuld og vindstille sommeraften – koncerten sluttede lidt over midnat – og da det var slut på Roskilde Festivalen så betød det samtidig at det tog godt 2 timer bare at komme ud fra P pladsen, så vi var hjemme i Aakjær ved 5.30 tiden godt trætte men det var hele turen værd.

På fredag den 16. juni drager vi en tur til København til endnu en koncert denne gang skal vi i Parken og høre Stevie Wonder hvilket vi begge også glæder os til – men da det er ved feriens start så bliver vi nok derovre til om lørdagen og får set lidt mere af København – måske lidt familiebesøg men intet er planlagt endnu, da vi samtidig har en invitation til en børnefødselsdag i Them.

En af vores bedste venner Bjarne afgik desværre ved døden sidst i maj måned knap 40 år efter halvanden års kræftsygdom – Bjarne fik konstateret sin første kræftsvulst i hovedet januar 2009 og den blev fjernet og han fik det rimeligt godt, men desværre kom nr. 2 sidste efterår og den 3. kom her i foråret og den kunne desværre ikke fjernes. Det var et hårdt slag for os alle, da Bjarne var en af de rigtigt gode venner, og han vil blive savnet af os altid fremover.

Det var vist sådan lidt om alt hvad der er sket her i Aakjær det sidste halve år - udover arbejdet selvfølgelig, det er jo et nødvendigt onde - ikke fordi jeg beklager mig over det - men det tager jo en del af min tid - ikke mindst når man som jeg altid blander mig i alt og samtidg er tillidsmand- men jeg kan jo li det, ellers gjorde jeg det jo nok ikke.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden