Nymalet hus

Sommerferie
Eller hvad man nu bør kalde det – vejret ligner jo ikke hvad man kan kalde sommer – det er godt nok tørvejr men solen er ikke særlig synlig og temperaturen sniger sig kun op på ca. 15 grader. Men der er jo halvanden uge tilbage endnu så måske kan det nåes inden jeg skal starte på arbejde igen den 18. juni.
Men ellers har vi bare slappet af her hjemme, og fået lavet lidt: huset er blevet malet udvendig, og så har vi ellers brugt tiden med ren afslapning.
Vi tog lige en smuttur til København /Bakken for, at se Cirkusrevyen i mandags (4. juni) det var en forrygende god forestilling som helt sikkert er alle pengene værd. På hjemturen kørte vi lige en tur ind til København hvor det blev til en strøgtur meget sent om aftenen – vi var hjemme igen kl. 5 om morgenen.
Ellers har vi ikke de store planer for resten af sommeren udover et par runde fødselsdage i Thomas familie som vi skal deltage i.

Ny Camp-Let

Jeg har købt ny bil (Opel Corsa) og da den ikke må trække vores gamle campingvogn, så solgte vi den og købte en ny camplet, som står opstillet herhjemme, så vi lige kan få blæst de syntetiske lugte ud af teltet inden vi kører af sted den dag sommeren kommer. (også lidt rart at få afprøvet alt inden opstart)

Med sommerlig hilsen

Finn Fruerlund

Kommentarer

Finn

06.06.2012 23:24

Sommerferie - herligt hvis ellers vejret mindede bare lidt om sommer - nå men vi klarer os trods alt - ellers må vi jo smutte til Maldiverne igen.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden