Glædelig jul

Kære Familie og venner

Kære familie og venner  

Først en rigtig glædelig jul til jer, samt et godt og lykkebringende nytår.

  Året her i Aakjær er gået stille og roligt, jeg passer mit arbejde og Thomas  er i gang med skolepraktik på Århus Tekniske Skole—han fik ikke en praktikplads inden skolestart, og på det felt ser det ikke godt ud, da meget af det mediegrafiske arbejde i dag bliver udført i udlandet til en hel anden løn end den danske.

  Ellers  var 2010 jo året hvor Thomas blev 40 festen blev holdt sammen med hans kusine Anja og hans  fætter Peter, som også blev 40 i år.  På Thomas 40 års fødselsdag  den 31. oktober blev vi forlovet, og så må vi jo se om der i det kommende år bliver plads ( penge ) til endnu en fest.

  Så har vi ellers  været lidt rundt til familiebesøg, konfirmation hos Jonas og Annie´s 50 års fødselsdag, besøgt far og Anny på  campingpladsen, samt været til et par koncerter  i Roskilde ( Prince ) og  København ( Stevie Wonder ). Edith, Anne-Kirstine (Anne og Gerlaks barnebarn) og Anne-Kirstines mand Jakob besøgte os en dag i sommer, det var hyggeligt og mange år siden vi sidst så hinanden, så vi må snart gøre gengæld og komme en tur til Herning hvor de bor . Så kedet os har vi ikke.

  Søren er startet på Århus Universitet på Filosofi studiet . Derudover arbejder Søren  på SATs som instruktør —man bliver helt forpustet over den energi han har.

  1. juledag er det min tur til at holde julefrokost, som det ser ud lige nu regner jeg med at vi bliver ca. 20, og så regner jeg med at der også bliver plads til lidt familiebesøg i julen—måske en tur ned til min moster Dagmar i Kibæk.     

  Men ellers vil  Thomas og jeg bare ønske jeg et rigtigt godt nytår og pas nu på jer selv og nyd livet—det er trods alt vidunderligt. For som jeg plejer at sige når jeg står op og kigger ud af vinduerne—så er der absolut intet forandret her i Aakjær—selvom medierne  bombarderer os hver dag med  alverdens  katastrofer.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden