Søren´s opvækst fra barn til voksen

Læs min lille bog om Søren´s opvækst her nedenfor. God fornøjelse :-)

Søren´s fødsel den 3, marts 1988 er helt sikkert det bedste og den største oplevelse og lykkeligste begivenhed i mit liv - og helt sikkert også i hans mor´s Lones liv.

Og jeg kan kun sige positive ord om Søren, selvom han sikkert kan finde mange negative ord om mig - ikke mindst når han tænker tilbage på den rædselsfulde far som badede ham og ikke mindst vaskede hår på ham  - med vold vil han helt sikkert påstå - han mener helt sikkert stadigvæk han har været drukne døden nær mange gange i sin tidlige barndom pga. hans far.

Men ellers har Søren jo været og er stadigvæk en sportens mand, han startede jo med fodbold i Solbjerg som 5 årig, og ham og fætter Bo spillede fodbold som gale når de var sammen. Som 12-13 årig skiftede Søren til løb i Århus 1900, da han altid har været en fremragende løber. Og jeg kan jo ikke lade være med at rose ham vildt meget for hans engagement i Århus 1900, og det lykkedes også for ham at hive et utal af DM Guld og sølv medaljer hjem i både 800 m og 1500 m løb.

Hans liv var fyldt med løb i Århus 1900, da han selv var løber og samtidig trænede en del andre unge, samtidig med at han gik på TeamDanmark linien på Marselisborg Gymnasíum

I dag er løbekarrieren lagt på hylden, og nu er han selvstændig personlig træner, og det kører rigtigt godt for ham og hans karriere. 

Søren bor nu sammen med sin dejlige kæreste Tina i en lækker lejlighed i Hasselager og det går dem rigtigt godt

Men ellers har vi altid haft og  jeg vil påstå at vi stadigvæk har et dejligt venskab - selvom han nu snart har boet for sig selv nogle år. Til hans store ros skal siges han klaret det flot og som det ordensmenneske jeg er, så er det jo lækkert at se han har samme "gen" - der skal bare være styr på tingene.


Klik på bogen for at vende sider.

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden