Atter en fantastisk slægtsfest i august

Gruppefoto af deltagerne i slægtsfesten - ingen tvivl om humøret er højt.
Gruppefoto af deltagerne i slægtsfesten - ingen tvivl om humøret er højt.

Slægtsfesten i august måned var lagt som et weekend ophold på Hotel Falken i Vildbjerg med ankomst lørdag eftermiddag hvor vi fik kaffe og kage.

Som det altid har været varede det ikke mange minutter inden det gode humør og latteren var høj. en del sad udenfor og nød vejret mens de fik lidt vin eller øl og fik vendt hele verdenssituationen og ikke mindst hvad der var sket i familien.

Lørdag aften blev der serveret en lækker middag. Det var rigtigt dejligt at se hvordan de unge ret hurtigt fik snakken igang og hyggede sig. Det er jo lidt lettere for vi gamle, som har kendt hinanden siden vi var børn da vi er fætre og kusiner.

Desværre er der nu kun en af min mors søstre og hendes mand tilbage, men de er helt sikkert med til at skabe den gode stemning hver eneste gang. Stor tak for dette til både Betty og Ejlif.

Til slut en tak til min søster Elsebeth som havde sørget for hotelreservationer og alt det praktiske omkring slægtsfesten. Vi ses igen om 3 år august 2020. 

Seneste kommentarer

08.05 | 14:24

En smuk mølle

14.03 | 15:13

Mon opskriften på Bager Hougaards studenterbrød stadig findes. Det var dem med hvid glasur.

24.02 | 00:55

Mine forældre, Grethe og George Skærbæk, drev købmandsforretning på Stationsvej 1961-1971. Det var en dejlig tid, hvor alle kendte alle, stort set

09.12 | 18:28

Jeg er blot nysgerrig. - Hvor boede smeden "Danielsen" i Ingerslev?
Eksisterer hans hus endnu?

Del siden